Lättdragen båtvagn

Lättdragen båtvagn

Skaffa en båtvagn som är lättdragen, stabil och passar bra för förvaring mellan säsongerna. Båtvagnen är helsvetsad och varmgalvaniserad. Den förflyttas med enkelhet kortare sträckor. Båtvagnen levereras med höj- och sänkbart stödhjul samt ett belysningskit. Med vårt belysningskit kan du använda båtvagnen i alla väder och när som helst på dygnet. Olika slags båtar kan transporteras på båtvagnen. Under vintern kan båten ligga uppställd på båtvagnen.

Båtvagn för din budget

Båtvagnen säljs till extra förmånligt pris då vi just nu har en kampanj på våra kunders båttrailer och båtvagnar. Passa på att slå till på en av marknadens mest praktiska båtvagnar. Ligg steget före inför den kommande vår- och sommarsäsongen. Våra båtvagnar är slitstarka, tåliga och tillverkade med stor kunskap. Båtvagnen har en lastkapacitet på mellan 500 och upp till 3000 kilo beroende på båtens storlek. Du ska känna dig trygg med att båtvagnen klarar att transportera just din båt.

Ta hand om din båtvagn

En båtvagn behöver tas om hand för att upprätthålla sin gedigna kvalitet. Vi ger dig de bästa råden och tipsen kring hur du kan underhålla och ge bästa service till din båtvagn. Även om chassit och de påmonterade delarna är av kvalitet behövs alltid ett pågående underhåll. Grusigt och frostigt underlag kan slita på båtvagnens hjul. Du kan förlänga livstiden på hela vagnen och dess utrustning genom att tvätta vagnen ibland, särskilt om vagnen fått saltstänk på sig. Se till att ingen mekanisk påverkan slitit bort galvaniseringen. Kallgalv kan dock rädda sådan slitning. Fetta in hjullager så håller dessa under längre tid, särskilt om underlaget där vagnen ska dras är mer utmanande. Vagnen bör pallas upp under vintern så att den slipper vila på hjulen, på så sätt förlänger du hjulen livstid. Du bör montera på vinterdäck om du ska köra vagnen under vintern. Se till att smörja lås och rörliga delar på båtvagnen.

Rådfråga oss om båtvagnen

Att köpa en båtvagn kan innebära en utmaning om du inte tidigare har ägt och tagit hand om en sådan. Båtvagnar säljs i olika stilar och modeller, vi kan erbjuda ett flertal olika modeller utifrån vilka önskemål du har. Det viktigaste vid köpet av en båtvagn är att veta båtens mått och tyngd, så att båtvagnen kan hantera båten på ett bra sätt. Vi kan rådgöra om vilken typ av båtvagn som passar bäst för din båtmodell och även angående vilka möjligheter du har att sköta om båten under året. Vi ger dessutom rabatterat pris på viktiga tillbehör såsom smörjfett, pallar och vinterdäck. Du får även möjlighet att komma tillbaka till oss med uppföljande frågor efter att du har införskaffat din båtvagn.